HomeSeniorenD-Team
Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP: :write: kan de passieve modus niet gebruiken

Haasrode D nooit in de problemen op Tiense akker.

Op naar Kumtich-Tienen afgelopen zaterdag. Goed voetballen was zo goed als onmogelijk op het puistenveld. De bal stuiterde in alle richtingen, wat niet tot de beste combinaties leidde. Toch werd het al bij al een makkie voor ons D-team. Op de twintigste minuut profiteerde Stip van het geklungel aan de overkant om er 0-1 van te maken. Daarna hobbelde het spel letterlijk op en neer en duurde het tot de 42ste minuut voordat Arno voor het eerst moest tussenkomen. Het zegt allicht genoeg. Vlak voor de rust zwiepte Niels de bal nog voor doel zodat Dimi netjes kon binnen koppen:

Lees meer...

Haasrode D blijft op kop ondanks puntenverlies in Linden.

Het D-team van Haasrode moest dit weekend haar leidersplaats gaan verdedigen in Linden. Al snel bleek dat er daar een paar rappe mannen rondliepen, die het onze verdedigers wel eens moeilijk zouden kunnen maken. Maar echt veel deden ze daar niet mee. Eenmaal moest Arno alert zijn. Aan de overkant was er iets meer dreiging, o.a. via Stip, maar dat leverde ook niets op. Haasrode was dan wel het meest aan de bal, in de 36ste minuut moest het een penalty toestaan en daar was Arno kansloos op. 1-0 was meteen ook de ruststand.

Na de pauze zette Haasrode onmiddellijk

Lees meer...

Haasrode D, killers.

Echte kampioenen winnen ook op mindere dagen. Vrijdagavond speelde Haasrode D een ranzig slechte eerste helft tegen Kumtich-Tienen en mocht het heel blij zijn dat het aan de rust nog 0-0 stond. De enige mogelijkheden waren immers voor de bezoekers geweest. En zoiets mag je ons D-team niet cadeau doen. Want in de tweede helft kreeg Kumtich-Tienen een koude douche. Haasrode speelde wel beter zonder echt groots te zijn, maar was vooral bijzonder efficiënt. Bij het caramboldoelpunt van Makkie moeten de bezoekers zowat zichzelf hebben willen opfretten. De streep van Pezzie dieper in de tweede periode was onhoudbaar, Fille maakte

Lees meer...

Pagina 1 van 4

Trainers D-team

Trainer D-team
0498/76.23.53

Delegues D-team

Met dank aan onze hoofdsponsor:

onze grote sponsors

sdworx

algeco

brain2

gezel

hyundai

En aan onze andere sponsors:

Go to top