Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP: :write: kan de passieve modus niet gebruiken

U7A moet tenen uitkuisen tegen Out.-Hoegaarden

Hadden ze stiekem van het wereldberoemde witbier geproefd? Speelden de uitzonderlijke hoge temperaturen voor de tijd van het jaar hun parten? Of was het de chaos op de plaatselijke parking – een gevolg van een heuse internationale ruilbeurs - die hun systeem in de war had gestuurd?

Feit is dat onze U7A'tjes zaterdagmorgen op bezoek bij Out. Hoegaarden in een mum van tijd tegen een dubbele achterstand aankeken. Geen lucky goals of overgewaaide ballen. Neen, het was snel duidelijk dat onze Stormvogels tegen een te duchten tegenstander op de grasmat stonden.

Het werd ook een beetje een fysieke slag. Het terrein

Lees meer...

Stralende nazomer inspireert U7'tjes

Onder een stralende nazomerzon gaven onze U7A'tjes zaterdagmorgen de (verre) buren van KVK Tienen partij. En zoals we de voorbije weekends al konden zien, hebben de jonge Stormvogels de omschakeling naar een 5-tegen-5-formule al meer dan behoorlijk onder de knie.

Jef, Xander, Bram, Oskar, Lucas, Mathis en Rik namen een rustige start, maar eens de motor aan het draaien, toverden ze bijwijlen fraaie combinaties op de mat. En als het even niet ander kon, kon er een dribbeltje van af. Vanuit München bereikte ons het bericht dat Lewandowski met het schaamrood op de wangen gaan bijtrainen is.

Ondertussen steeg vanop

Lees meer...

U7A neemt frisse start tegen Out-Hoegaarden

Met enthousiast voetbal en veel geestdrift hebben de U7A'tjes van Stormvogels Haasrode zaterdag een mooi begin aan het prille seizoen gebreid. Nog lang voor de wedstrijd op gang werd gefloten, was duidelijk dat de jongens er veel zin in hadden en die goesting gooiden ze meteen in de strijd.

Na een oefenpot als seizoensopener tegen de collega's van Haasrode B en een weekendje vrij na algemeen forfait van Roosbeek, mochten Lucas, Rik, Jef, Oskar, Bram, Tristan, Mathis, Erjen en Xander zaterdagochtend de mat op tegen Out-Hoegaarden.

Het was er evenwel niet aan te zien dat de roodgelen “wedstrijdritme” misten. Als

Lees meer...

Pagina 1 van 2

Delegues U7

Delegue U7
0495/81.65.80

Met dank aan onze hoofdsponsor:

onze grote sponsors

sdworx

algeco

brain2

gezel

hyundai

En aan onze andere sponsors:

Go to top