Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP: :write: kan de passieve modus niet gebruiken

U9A begint stevig aan 2016

De reeksen werden flink door mekaar gegooid en aldus is het wat gissen naar het niveau van onze tegenstanders. Coach Johan en zijn U9 vertrokken vandaag dan ook met wat twijfels naar Haacht.

De schrale wind zorgde ervoor dat de motortjes wel wat extra opwarming nodig hadden en het eerste kwart was dan ook beneden peil.  Lorenzo vond wel heel vlot de weg naar doel maar ook onze doelman moest zich enkele malen gewonnen geven.

Vanaf het 2de kwart kwamen onze jongens helemaal onder stoom en werd er al snel een ruime kloof uitgediept.  Tijd dus voor onze mannen om

Lees meer...

U9A krijgt pak voor de broek

Onze U9A mocht zaterdagmiddag de wei in op en tegen Wijgmaal.

Dat het eerste kwartier niet steeds het beste is van onze jongens was ditmaal een understatement, na 15 minuten stonden we al 8-0 in het krijt.  Niet dat het spel van de thuisploeg ons echt verwarmde, gewoon de vrije man zoeken en van zo ver mogelijk op doel trappen, mooi is het niet, efficiënt was het echter wel.  Dat onze mannen niet gewoon zijn zwaar onderuit te gaan had ook zijn gevolgen op het samenspel en de ploeggeest, de kopjes gingen naar beneden en met momenten liepen er een

Lees meer...

U9A kan terug winnen

Nadat we vorige week op eigen veld even met de snelheid en klasse van Tempo Overijse geconfronteerd werden was het ditmaal tijd om met onze jongens naar Herent te trekken.

Op wat parkeerproblemen na is de infrastructuur “De Kempen” gewoon indrukwekkend en dus niets dat een prima voetbalochtend in de weg kon staan. 

De start was echter allesbehalve en het eerste kwartier liepen onze jongens continu achter de feiten aan.  De ploeg leek echt nog niet goed wakker en al snel stond het 2-0.

Coach Johan uitte tijdens de korte pauze even flink zijn ongenoegen en vanaf het 2de kwartier

Lees meer...

Pagina 1 van 2

Trainers U9

Trainer U9 A Provinciaal
0498/41.27.68
Trainer U9 A Provinciaal
0475/95.58.39
Trainer U9 B Provinciaal
0486/56.57.46
Keepertrainer U8-U12
0473/76.54.00

Delegues U9

Met dank aan onze hoofdsponsor:

onze grote sponsors

sdworx

algeco

brain2

gezel

hyundai

En aan onze andere sponsors:

Go to top