HomeNieuws

Zondag 18/02/18 om 15 uur spelen we tegen Sp. Rotselaar

Beste supporter,

Langs deze weg willen we  u meegeven dat het eerste elftal NIET op zaterdag 17/02 maar wel op zondag 18/02 om 15 uur thuis speelt tegen Sp. Rotselaar.

We leven in de overtuiging dat het team de jarige trainer Stef Feyaets en duivel-doet-al Rik Reyniers een leuk verjaardagsgeschenk willen geven.

Ander nieuws : trainers Tim Vranckx en Stefan Van Hamme zijn ook volgend seizoen de trainers van P4.

Ook Kristof Vanderwaeren verlengt zijn overeenkomst als keeperstrainer van de seniores.

Met sportieve groeten,

Stany Nys

JC K. Stormvogels Haasrode

Stormvogels doen een goede zaak

Hallo,

Tijdens de jongste transfergesprekken hebben zowel de spelers als het bestuur duidelijk te kennen geven dat ze naar eerste provinciale willen.

De mosselen zijn nog niet aan wal natuurlijk maar met de winst vandaag in Bekkevoort doen ze een goede zaak. De jarige captain Stijn Devleeschauwer kreeg een mooi geschenk met een topprestatie van iedereen. Proficiat.

Dat brengt ons ook meteen met de leuke boodschap dat ondertussen al 18 kernspelers hun verblijf verlengd hebben ondanks het feit dat er door sommige ex-trainers serieus aan de mouw getrokken werd bij een aantal spelers. Gelukkig is voor heel wat van onze

Lees meer...

Ook provinciaal jeugdvoetbal in 2018-2019 ?

Beste,

De clubwerking heeft de voorbije weken kunnen rekenen op een aantal mensen die meer dan hun beste beentje voorgezet hebben om ook de volgende 3 jaar provinciaal voetbal te kunnen spelen met onze jeugdteams.

Nico, Luc, Kris, Marcel en vooral Rob hebben keihard gewerkt om de jaarplannen aan te passen.

Vooral Dirk maar ook  Steven, Willem, Yvette, Marc en ikzelf  staken heel wat tijd in andere modules die we dienden in te vullen in het kader van de audit.

De uren die verschillende van deze mensen gestoken hebben in de audit zijn haast niet te tellen waarvoor ook langs deze

Lees meer...

Pagina 1 van 71

Met dank aan onze hoofdsponsor:

onze grote sponsors

sdworx

algeco

brain2

gezel

hyundai

En aan onze andere sponsors:

Go to top