Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP: :write: kan de passieve modus niet gebruiken

Plannen

Hoe ziet de nieuwe kantine er uit? 

Ik doe mee …

overzicht

Omdat het financieel niet te dragen is om dit ineens te realiseren, zal er in fases gewerkt worden. In de eerste fase wordt het bestaande gebouw uitgebreid aan de kant van de parking met nieuwe kleedkamers. Voor de huidige kantine (zonder de kleedkamers, blauw) worden nieuwe kleedkamers gebouwd (groen). De uitbreiding zal dus voornamelijk in de richting van de parking gebeuren. 

plan-overlay

Waarom de parking opofferen? 

Het scenario om de bouw meer naar achteren te schuiven om de parking te behouden werd zeker onderzocht. De ruimte waarin mag worden gebouwd is echter afgebakend. Er mag niet verder naar achter worden gebouwd dan tot waar de huidige gebouwen komen. Om tien volwaardige kleedkamers (in twee verdiepingen) te kunnen bouwen, is de ruimte achter de kantine te krap. Bovendien zouden in dat scenario tijdelijke kleedkamercontainers moeten worden gehuurd tijdens de afbraak- en bouwwerken. Dit zou een meerkost voor het project betekenen, dat we als weggesmeten geld beschouwen.

Het opofferen van parkeergelegenheid op de site is ook geïnspireerd door de bekommernis naar veiligheid voor de bezoekers en vooral de kinderen. Er wordt een aangename, veilige ruimte gecreëerd tussen de nieuwe kleedkamers enerzijds en de kantine en de voetbalterreinen anderzijds. Het is wel de bedoeling een aantal parkeerplaatsen voor andersvaliden op de site te behouden en een fietsenparking te voorzien om het fietsgebruik te bevorderen. Met de gemeente wordt ook bekeken om het aantal parkeerplaatsen aan de straatzijde te verhogen door geschrankte parkeerplaatsen aan te leggen.

zijaanzicht

 

Wil je mee doen aan de crowdfunding, of heb je nog een vraag of een opmerking? Laat het ons weten.

Met dank aan onze hoofdsponsor:

onze grote sponsors

sdworx

algeco

brain2

gezel

hyundai

En aan onze andere sponsors:

Go to top